<img src="http://www.incline9edge.com/66990.png" style="display:none;">

e-mail: info@itxposure.nl | telefoon: 085-ITXPOSURE (085-489 76 78)

ITxposure creates ‘A Storage Christmas Carol’ video for Pure Storage

Posted by Michel de Groot on 9-12-20 12:55

When it’s (almost) ‘the most wonderful time of the year’ we all know that beautiful things can happen… And so they did this year.

Read More

Topics: IT marketing, internet marketing

B2B content marketing

Posted by Michel de Groot on 30-10-20 18:56

Wat is eigenlijk goede (want effectieve) content marketing in de business to business markt? De basis is, dat je moet streven naar een ruilrelatie tussen jou als zender en de beoogde ontvanger. Die ontvanger moet zich herkennen in het onderwerp wat je adresseert, en je moet de content schrijven vanuit het perspectief van de ontvanger.

Read More

Topics: IT marketing, b2b, content marketing

IT marketing & sales: verkopen door niet te verkopen

Posted by Michel de Groot on 17-4-15 17:16

Verkopen_door_niet_te_verkopen_-_kopie

IT oplossingen verkopen door niet te verkopen? Dat klinkt tegenstrijdig! Iedere rechtgeaarde IT Sales m/v staat immers dag en nacht klaar om te scoren. Lead gespot? Gaan! Hunten, trekken en sleuren aan de prospect om de deal te winnen.

Toch kan het anders. Beter.

Read More

Topics: IT marketing

IT marketingstrategie: welke vragen moet je stellen?

Posted by Michel de Groot on 31-10-14 7:42

 welke_vragen

In een ander blog artikel schreef ik over 'de ICT marketing- en communicatiestrategie in vier vragen'. Bij het beantwoorden van die vier vragen had ik aangegeven dat ik graag wilde helpen, maar - dit is tenslotte wat ik doe 'for a living' - ik geen uitgebreide analyse kon doen. Daar had R. (mijn nieuwe mailmaatje) uiteraard alle begrip voor, gezien de zakelijke belangen.

Read More

Topics: IT marketing

Een ICT marketing- en communicatiestrategie in 4 vragen

Posted by Michel de Groot on 30-10-14 10:52

4_vragen

Een tijd geleden ontving ik een e-mail met als onderwerp “Theorie communicatie binnen ICT branche”. De mail was verstuurd door een vierdejaars communicatiestudent die een afstudeeronderzoek bij een klein ICT bedrijf deed.

De toelichting luidde: “Voor mijn onderzoek ben ik op zoek gegaan naar theorie met betrekking tot communicatie binnen de ICT branche. Hier is echter nauwelijks iets over te vinden, waardoor ik het advies van mijn begeleider kreeg om een communicatiebedrijf te benaderen dat zich specifiek richt op deze branche. In mijn zoektocht hiernaar ben ik bij uw organisatie terecht gekomen.”

Read More

Topics: IT marketing

Passie voor marketing en technologie

ITxposure is een full service bureau voor IT marketing en inbound marketing. Meld je aan voor onze updates en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwe ontwikkelingen
  • Best practices
  • Ervaringen bij onze klanten

Aanmelden voor e-mail updates

Recente berichten